Claes Jo, de referentie voor uw klinkerwerken!

Claes Jo uit Genk biedt u een ruime keuze aan keuze aan kwaliteitsklinkers voor al uw klinkerwerken. Wij plaatsen alle soorten klinkers, zoals betonklinkers, arduinklinkers, gebakken klinkers, waterdoorlatende klinkers, mega tegels, enz..

Nadat we op basis van uw smaak, behoeften en budget de juiste klinkers voor uw project heb gekozen, bepalen we in overleg een legpatroon.

Wij komen op de afgesproken dag langs voor uw levering en starten meteen met de werken. Binnen de kortste keren geniet u van een professioneel afgewerkt eindresultaat!

Oprit & terras aanleggen

Wanneer u bij Claes Jo aanklopt voor de aanleg van uw oprit of terras, zit U zonder meer goed qua service en perfecte afwerking. Dit doen wij zeer snel maar ook zeer grondig.

Uw oprit of terras moet tegen een stootje kunnen, maar dat betekent niet dat u genoegen moet nemen met een louter functioneel design. Claes Jo uit Genk combineert zijn ervaring met een uitgebreide keuze aan kwaliteitsvolle materialen.

De prijs is vanzelfsprekend vaak de doorslaggevende factor om al dan niet tot aanleg te gaan. Materialen maken vaak het grootste onderdeel uit van de totale prijs voor opritten.

Klinkers bieden meer mogelijkheden qua uitvoering en prijzen. Maar onze vlekkeloze service krijgt u er standaard bij.

Uiteraard wordt uw oprit of terras volgens de regels van de kunst aangelegd, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Claes Jo is expert in opritten en terrassen aanleggen! De juiste materiaalkeuze in combinatie met de goede service en kwaliteit van Claes Jo, zullen uw oprit ongetwijfeld laten slagen.