Claes Jo, de referentie voor uw grondwerken!

Om de kwaliteit van uw bestrating te waarborgen , is het absoluut noodzakelijk dat de grondwerken goed worden uitgevoerd. Claes Jo beschikt over een machinepark waaronder ook een graafmachine voor verschillende toepassingen.

Wanneer wij voor u bijvoorbeeld een bestaande oprit vervangen door een nieuwe, kunnen wij de aanwezige bestrating perfect voor u verwijderen.

Grondwerken uitvoeren

Claes Jo voert alle voorbereidende grondwerken zelf uit, wat uiteraard een positieve invloed heeft op de prijs. Grondwerken hoeven op deze manier niet uitbesteed te worden. Voor deze grondwerken hoeven wij ook geen machines te huren, wat de grondwerken prijs ongetwijfeld enkel maar ten goede komt.

Het kan ook belangrijk zijn om een afwateringssysteem te voorzien bij het aanleggen van een nieuwe oprit. Dit is meestal nodig wanneer er langs de oprit geen mogelijkheid meer voorhanden is om het water op een natuurlijke manier te laten wegvloeien.

Claes Jo kan u bijkomend helpen met het uitvoeren van grondwerken zoals het nivelleren van uw tuin. Zo zal uw tuin perfect aansluiten op het geheel wanneer u een nieuwe oprit laat aanleggen.

Kortom, ook voor projecten waar kleine grondwerken nodig zijn, kan u op Claes Jo rekenen. Dankzij onze ruime ervaring met grondwerken, funderingswerken en klinkerwerken kunnen wij uw project van A tot Z realiseren